Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Bizde – Haberbizde.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Müzikle iç içe geçmiş bir hayat öyküsü

Müzikle iç içe geçmiş bir hayat öyküsü

haber haber -
9 0

Müzikle iç içe geçmiş bir hayat öyküsü

Müziğin insan yaşamını getirdiği katkılar hiç şüphesiz tartışılmamalı bile. İnsan hayatında çeşitli özellikler getirmesinin yanı sıra hayatın koşturmasından da bir nebze uzak tutar müzik. Pek çok farklı insan kendi hayatında müziğe yer vermeyi uygun görmüyor olabilir. Ancak müziği hayatının merkezine oturtturmuş kişiler bunun bambaşka bir tutku olduğunu son derece farkındadır. Müzikle iç içe geçmiş yaşam öyküleri arasında adından sıklıkla söz ettiren Ömer Mirza Öztürk bu alanda bizlere müzikten hiçbir zaman vazgeçilmemesi gerektiğini dile getiriyor.

Yaşam öyküsü içerisinde çeşitli zorluklar ve sıkıntılar yer alsa daima Kendi ayakları üzerinde durmayı tercih etmiş birisi. Müziğin bambaşka bir tutku olduğunu söyleyen asıl işi olan tekstil işini yapmaktan da hiçbir zaman vazgeçmemiş. Pek çok farklı sektörün yenilerek kendisini denemekten de geri kalmamış. Bu sebeple piyasada hem Tekstil alanıyla hem de müzik alanında kendi sesini duyurmayı başarmış birisi olmuş. Aynı zamanda istenildiği zamanlarda pek çok farklı sektörle uğraşarak kendisini iyi bir şekilde deneme fırsatı da elde etmiş.

 Harz.fr tekstil ürünleri ile birlikte piyasada kendi adını duyurarak başarılı bir iş adamı olma yolunda adım adım ilerlemiş nokta hayat öyküsü içerisinde birden fazla meslek dalı ile uğraşmasının en önemli nedeni budur belki de nokta daima kendisini bulana kadar inceleyip sık dokuyarak kendisine en uygun olan mesleği bulmaya çalışmış. Ticari zekası ve kabiliyeti ailesinin içinden gelen bilgi ve birikimle birleşerek başarılı olmasını sebeplerinden birisi olmuş. Hayat hikayesinin pek çok farklı sütunlardan oluşmasının pek çok insana ilham kaynağı olabileceğini de söylemek mümkün. Ömer Mirza Öztürk tam anlamıyla kendisini her alanda deneyen başarılı bir iş adamı. Yalnızca başarılı bir iş adamı olmasının yanı sıra müzik camiasında adından sıklıkla söz ettirebilen ince ruhlu bir sanat aşığı.

Müzik tutkusunu içinde hiçbir zaman söndürmeyerek bu alanda kendi ismini duyurmayı başarmış. Çocukluk yaşlarında bile müzik eğitimi almayan kişilerin günün birinde müzikle kavuşumu harikalar doğurabilmektedir. Müzik tutkusunun her zaman var olacağı ve bastırılmaya çalıştıkça gün yüzüne çıkacak bir o kadar aşikar. Bizlere başarılı bir iş insanı olmasının yanı sıra nasıl müzik tutkusunu koruyabileceğimizin örneğini bizzat kendisi ortaya sunuyor. Pek çok Tekstil firmasının ve kumaş imalatı fabrikalarının sahibi olmasına rağmen hayatın içerisinde müziği daima bir köşede tutmuş. yoğun geçen iş hayatına rağmen bir köşede müziğe odaklanarak o alanda kendisini geliştirmenin formüllerini aramış.

yaşam yolculuğu içerisinde bu alanda kendisini geliştirebilmek için bir ileriye taşıyarak müziği de hiç elden bırakmamış. Kendisini takip eden kişiler YouTube kanalı üzerinden onunla ve besteleri ile tanışma imkanı yakalamış. Tekstil firmasından alışveriş yapan kişiler ise onun o eşsiz zevkini evlerinde yansıtmayı da hiç ihmal etmemiş. Kendisini yakından tanıyacak olursak 21 çocuklu bir ailenin son erkek çocuğu olarak Doğubeyazıt çöp çatan köyünde dünyaya gözlerini açmış.

Kalabalık bir ailenin çocuğu olmasına rağmen hayat içerisinde başarılı olmanın bir yanını bulmuş. 8 yaşına kadar Doğubeyazıt çöpçatan köyünde yaşamaya devam etmiş. Tam da 8 yaşına geldiğinde hayat ona nazik davranmayarak ölümcül bir tüberküloz hastalığı geçirmesi nedeniyle ağabey olan Cuma Öztürk onun nüfusundan alarak köyde yaşamına son verme kararı almış. Günler günleri aylar ayları kovalamış ve Ömer Mirza kendisi için ticari hayatın atılımlarını gerçekleştirmeye başlamış. Asıl ismi Ömer Mirza Öztürk olsa da müzik piyasasında kendisini tanıyanlar ve hayranlık duyanlar Mirza Dmf olarak tanımakta. Pek çok alanda Kendi adından söz ettirmeyi başarmış olmasının en önemli nedeni Karven Tekstil firmasının sahibi yine kendi aileyi olan Cuma Öztürk olmasından kaynaklanmaktadır.

 Ticari hayata atılmasının ve bu alanda büyük başarı yakalamasının en önemli sebebi aile içinden gelen ticari bilgi ve birikimine sahip olmasından kaynaklanıyor. Ticari hayatının temel taşlarını ise yine ağabeyi vasıtasıyla atmaya başlıyor. Kendisi 16 yaşına bastığında hayatını şekillendirecek önemli bir karar alarak Rusya’ya yerleşme Fikri ortaya çıkıyor. Bu doğrultuda 6 yıl Moskova’da yaşamını sürdürüyor. Takvimlerden 2018’in bir ayı geldiğinde ise başka bir ani karar alarak tıp eğitimi almak istediğine karar veriyor. Birikim ve yetenekleriyle birlikte bunu açığa çıkarabilmek adına tıp eğitimini almak kendisi için önemli bir karar olarak söylemek mümkün. Eğitimini alabilmek için Amerika’ya taşınma kararı da hemen arkasından geliyor. Böylelikle 2018 yılında Amerika’ya taşınmış oluyor.

Tıp eğitimini aldığı dönemlerde ilk yılın yarısında bazı sebeplerden dolayı bırakma kararı alıyor. Böylelikle Amerika’dan Türkiye’ye yelken açarak yeni bir hayat serüvenine dahil olmuş oluyor. Türkiye’ye yerleşmesiyle birlikte başarılı bir iş adamı olma yönünde çeşitli adımları da beraberinde atıyor. kendi ismini inşaat, tekstil ve distribütörlük gibi alanlarda faaliyet göstererek duyurmayı da ayrıca başarıyor.

Bunun yanı sıra Amerika’da görmüş olduğu başarılı bir isim olan Eightleven Marketler Zinciri distribütörlüğünü sahipleniyor ve hemen arkasından istediği verimliliği alamayınca bir başkasına devrediyor. Bu olaylar silsilesi içerisinde başarılı olarak devam ettiği bir e-ticaret sitesi açmaya kalkışıyor. Almış olduğu kararlar doğrultusunda sene 2022 olduğunda ise 7yirmidort.com e-ticaret web sitesini kurarak asıl mesleği olan Tekstil ürünlerini sergilediği Harz.Fr siteyi kuruyor. Şu anda günümüzde hala sipariş almaya devam ederek pek çok farklı ev tekstili ürününü müşteri ile buluşturmaya devam ediyor.

 Başarılı hayat hikayesi Harz Tekstil alanına dahil olmasıyla birlikte gün yüzüne daha fazla çıkmış oluyor. Kendisi başarılı bir iş adamı olarak faaliyet sürdürse de başarılı olmuş olduğu önemli bir sanat dalı da bulunuyor. Müzik alanına kendisini daima dahil ederek dünya genelinde büyük ses getirmeyi başarmış. Aynı zamanda müzik tutkusunun her zaman bambaşka bir his olduğunu dile getirerek bu alanda nasıl daha iyi olunurun cevabını arıyor. Özgün müzik dalında farklı bir bakış açısı getirerek sevenleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

YouTube kanalı üzerinden yayınlamış olduğu bestelerle birlikte pek çok farklı kitleye ulaşmayı başarmış nokta henüz 6 aydır bestelerini yayınlamaya devam etse de yurt dışında bulunan müzik şirketlerine ilgi almayı bırakmıyor. Kendisi için pek çok farklı iş kolu ilgi alanına girse de Çorlu Laleli’de kumaş imalatı yapan firmanın sahibi de aynı zamanda. Müzik konusunda kendisine ne hissettiğini ve ne ifade ettiğini sorulduğunda müziğin kendisi için bambaşka bir tutku olduğunu dile getirirken var olan iş temposu içerisinde yeterince vakit ayıramadığını ifade ediyor. hedefleri arasında ilerleyen dönemlerde firmaları içerisinde beklediği noktaya geldiği takdirde müziğe çok daha fazla yoğunlaşacağının sinyallerini alıyoruz.

Müzik alanında dünyaca takdir edilen ve beğenilen piyanist olan Fazıl say ismini hayatında örnek alıyor. İş yaşamında ise kendisi için oldukça önemli bir yere sahip olan Cuma Öztürk ağabeyini örnek alıyor. Kendi başarılarını pek çok fazla insana duyurarak onlar için ilham kaynağı olmayı planlıyor. Mirza dmf Instagram hesabı üzerinden takip ederek güncel hayat gelişmelerini görebiliriz.

Kaynak:https://harz.fr/

İlgili Yazılar