Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Bizde – Haberbizde.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Web Tasarım Fiyatları 2022

Web Tasarım Fiyatları 2022

haber haber -
11 0

 Günümüzde bir işletme için olmazsa olmazlardan biriside web sitesidir. Ülkemizin %70’inin internete erişime sahip olduğunu düşünür ve potansiyel müşteri sayısının ne kadar yüksek olduğunu düşünürsek neden bir web sitesine sahip olması gerektiğini anlayabiliriz.

 Web tasarım fiyatları işletmeler için ne kadar makul olduğunu düşünürsek ne kadar iyi bir seçenek olduğunu çok daha iyi anlayabiliriz. Web sitesi fiyatlarını etkileyen birçok seçenek vardır.

 Web sitesi fiyatları hakkında merak ettiğimiz soruları TanıtımX Dijital Pazarlama Ajansı yanıtlayacak.

Web Tasarım Fiyatları 2022

Bu aranılan özelliklere göre farklılık gösterir. Hazır web sitesi fiyatı 1500₺-3000₺ arasında, özel web tasarım fiyatları 8000₺ ile 15.0000₺, E-Ticaret sitesi tasarımı projeye bağlı olarak 5000₺ ile 20.000₺ arasında değişiklik göstermektedir.

Yukarıdaki fiyatlar kafa karıştırıcı gözükebilir. Fakat talep ettiğiniz özellikler ve web sitesinin yapım süresi fiyatı etkileyen en önemli faktördür. Bunun yanı sıra Domain ve Hosting gibi olmak zorunda olan iki servisin ücrete dahil olup, olmadığı ortalama 200₺ ile 500₺ arasında fiyat farkı oluşturacaktır. Domain ve Hosting ücretini etkileyen bir başka durumda Dolar kurudur. Bu hizmetler dünya standartlarında satın alındığı için ücretleri dolar olarak kişi/ajanslardan alınır.

Web Tasarım Fiyatları Neye Göre Belirlenir

Başta kurumsal web tasarım olmak üzere ihtiyaca yönelik birçok farklı web tasarım çeşidi vardır. Bu yüzden internet sitesi kurma fiyatları değişiklik göstermektedir. Kısaca; İhtiyaçlarınıza yönelik olan site türüne göre web tasarım fiyatları değişiklik göstermektedir.

https://www.tanitimx.com/web-sitesi-fiyatlari/

İlgili Yazılar