Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Bizde – Haberbizde.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. 5. Uluslararası Altın Medya Ödülleri’nde Yılın En Başarılı Organik Kürleri: Songül YTR Organik Kürleri

5. Uluslararası Altın Medya Ödülleri’nde Yılın En Başarılı Organik Kürleri: Songül YTR Organik Kürleri

haber haber -
36 0
  1. Uluslararası Altın Medya Ödülleri’nde Yılın En Başarılı Organik Kürleri: Songül YTR Organik Kürleri

 

Uluslararası Altın Medya Ödülleri töreninde, organik kürler kategorisinde yılın en başarılısı olarak Songül YTR Organik Kürleri, büyük bir başarıya imza attı. Bu prestijli ödül, Songül YTR Organik Kürleri’nin yaptığı üstün çalışmaların uluslararası platformda takdir edilmesini sağladı. Organik kürler alanında öncü bir marka olarak bilinen Songül YTR, doğal içerikli ürünleri ve etkileyici sonuçlarıyla dikkat çekiyor. Aldığı bu ödül, Songül YTR Organik Kürleri’nin sektördeki lider konumunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

 

Ramonder Ana Sponsorluğunda, ünlü organizatör Enes Furkan BİLGİÇLİ imzasıyla, her yıl gerçekleştirilen, Uluslararası çapta sanat, basın, magazin, iş ve cemiyet dünyasının enlerinin buluştuğu Altın Medya Ödüllerinin bu yıl 5.si Green Park Pendik Convention Center Hotel ’de görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

 

Gecede sunuculuğunu yapımcı ve sunucu Esin Yum ve Enes Furkan Bilgiçli’nin üstlendiği Uluslararası başarılar ödülle taçlandı. Gecenin Kırmızı Halı Sunuculuğunu ünlü model ve mankenler Pınar Güve, Ecem Gül ve Sanatçı Nilay Dorsa üstlendi.

 

Türk Sanat Müziğinin Efsane Sesi Yılmaz Morgül’ün ‘Yapay zekaya hayır’ temalı iskelet kostümü ve pankartı geceye kırmızı halıda damga vurdu damga vurdu. Yılmaz Morgül şarkılarıyla Green Park Otel’de gerçekleştirilen gecede Yılın en güvenilir sanatçısı ve Yılın TSM sanatçısı ödülüne layık görüldü.

 

Gece’de Yılmaz Morgül,  Nermin Öztürk, Klass Magazin, Muammer Kapucoğlu, Seda Üren, Hakan Solaker, Erkal Sonel, Kemal Cenk İçten, Tuğba Ekinci, Nadide Sultan, Kadir Ezildi, Tahir Uçar, Cansel Ayanoğlu, Nilay Dorsa, Ozan Aslan ve Sevtuğ Kasağbaşoğlu gibi ünlü isimler Altın Medya Ödülüne layık görüldü.

İlgili Yazılar