Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Bizde – Haberbizde.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Derya Uluğ Evde Dinlediği Remixi Açıkladı!

Derya Uluğ Evde Dinlediği Remixi Açıkladı!

haber haber -
93 0

Derya Uluğ Evde Dinlediği Remixi Açıkladı!

Sahne performansları ve başarılı müzik kariyeri ile dikkatleri üzerine çeken Derya Uluğ’un dinlediği remixi sizler için öğrendik!

Kendine has ses tonu ile Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden bir tanesi olan Uluğ, şarkıları ile genç dinleyiciler arasında oldukça popülerdir. Müzik listelerinde hemen hemen her dönemde üst sıralarda olmayı başarır. Popüler müzik dinleme platformlarında ise milyonlarca dinlenme sayısına ulaşmıştır.

Güçlü sesi ve kendine özgü tarzı ile dikkatleri üzerine çeken şarkıcı, müzik zevki ile de birçok kişiye örnek oluyor. Ünlü şarkıcı, bize özel olarak verdiği röportajda dinlediği remixi açıkladı.

Derya Uluğ, Taha Atılgan tarafından yapılan “Esmerin Adı Oya Remix” şarkısını evinde sık sık dinlediğini açıkladı. Şarkının ayrı bir havaya kavuştuğunu söyleyen ünlü şarkıcı, başarılı bir proje ortaya koyduğu için Taha Atılgan’a teşekkür etti.

Derya Uluğ Şarkıların Remix Hâline Bayılıyor

Özellikle de seyahatlerinde remix şarkılar dinlediğini söyleyen Derya Uluğ, bu konsepte bayılıyor. En tekdüze şarkıları bile duygusal olarak daha yoğun hâle getiren remixlerin, oldukça değerli olduğunu söylüyor.

Remix, özellikle de trend olan şarkılara yapılıyor. Böylelikle şarkıların kısa süre içerisinde modasının geçmesinin de önüne geçiliyor. Birçok dinleyici, aynı şarkının hem remix hem de orijinal hâlini çalma listesine ekliyor.

“Remixler Şarkılara Özel Bir Tat Katıyor”

Hem müziğe hem de müzik üretimine olan ilgisi ile bilinen Derya Uluğ, remix çalışmalarının müzik dünyasında fark yarattığını düşünüyor. Geçmişteki başarılı remixlerin etkisine dikkat çeken sanatçı, yenilikçi çalışmaların önünün açılması gerektiğini savunuyor. Bu cümleler, Derya Uluğ’dan ileride bir remix çalışması gelme ihtimalini de güçlendiriyor.

Ünlü sanatçının severek dinlediği remixi siz de aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz:

İlgili Yazılar